MSM (Metilsulfonilmetan) pluhur, 150g
MSM (Metilsulfonilmetan) pluhur, 150g

MSM (Metilsulfonilmetan) pluhur, 150g

Sallant

Çmimi i zakonshëm €11,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

MSM (metilsulfonilmetan) pluhur. MSM është sulfuri biologjikisht aktiv dhe përdoret si një shtesë dietetike. 

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore: 20 lugë dozimi * (të furnizuara me produktin) = 6 g MSM (metilsulfonilmetan). Luga e dozimit është pjesë përbërëse e produktit dhe ndodhet në shishe.
Mënyra e aplikimit: dy herë në ditë pini 10 lugë dozimi (3 g) të tretura në një gotë me ujë ose lëng. Më e mira pas një vakti.

* 1 lugë dozimi = 300 mg MSM.