Gjembgomari - Silimarin forte, 60 tab

Gjembgomari - Silimarin forte, 60 tab

Physalis

Çmimi i zakonshëm €22,70 Zbritje

  • Mbështet funksionin e pastrimit të mëlçisë*
  • Kontribuon në pastrimin e brendshëm*
  • Ndihmon në mbrojtjen e qelizave të mëlçisë*

Physalis Milk Thistle forte përmban 500 mg ekstrakt cilësor të gjembaçit të qumështit, i standardizuar në 80% silymarin. * Gjembaku i qumështit mbështet funksionet pastruese dhe detoksifikuese të mëlçisë dhe rekomandohet si pjesë e një kure detoksifikuese. Ndihmon në mbrojtjen e qelizave të mëlçisë dhe promovon një metabolizëm normal të sheqerit.

PËRMBAJTJA
60 tableta

PËRDORIMI
1 tabletë në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.
Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.