B kompleks Less stress në sprej, 25ml

B kompleks Less stress në sprej, 25ml

365 nature

Çmimi i zakonshëm €12,10 Zbritje

Një shtesë spërkatëse orale praktike dhe efektive siguron bio-disponueshmëri të shkëlqyeshme të të gjitha grupeve thelbësore të vitaminës B: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 dhe B12. Fuqia sinergjike e këtyre vitaminave siguron shumë funksione të rëndësishme të trupit si funksionimi normal i sistemit nervor, funksioni normal psikologjik, zvogëlimi i lodhjes dhe rraskapitjes, mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ, metabolizmi normal i prodhimit të energjisë dhe shumë të tjerë. 100% formulë vegane.

Mënyra e përdorimit: tundeni shishen fuqishëm përpara përdorimit. Doza e rekomanduar ditore është 4 spërkatje direkt në gojë, mundësisht pas vaktit kryesor. Shënime: doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet. Një suplement dietik nuk është një zëvendësim apo zëvendësim për një dietë të ekuilibruar. Është e rëndësishme të ndiqni një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël. Mos e ndani pompën nga shishja sepse zvogëloni jetëgjatësinë e produktit. Mënyra e ruajtjes: në një vend të thatë dhe të errët në temperaturë deri në 25°C. Pas hapjes, përdoret brenda 90 ditëve. Përdorimi më i mirë nga / numri serial: i printuar në paketim. Nuk përmban alkool. Pa ngjyra dhe aroma artificiale.