Vaji i rigonit të egër, 10ml

Vaji i rigonit të egër, 10ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €15,90 Zbritje

Vaji i rigonit të egër është një vaj i çmuar dhe i vlefshëm që nxirret nga vajrat e rigonit të egër përmes një procesi të veçantë distilimi. Ky proces ruan të gjitha cilësitë e dobishme të vajit. Studime të shumta konfirmojnë efektivitetin e këtij vaji dhe vlerësohet gjithashtu si një lëndë e parë kozmetike. Përmban karvakrolin e dobishëm dhe aktiv të substancave. Nga të gjitha llojet e rigonit, tre specie dallohen: Origanum vulgare, Origanum onites dhe Origanum minutiflorum. Origanum vulgare dhe Origanum onites përmbajnë 30-60% karvakrol, ndërsa Origanum minutiflorum përmban deri në 80-90% të këtij përbërësi aktiv.