Vaj Ylang Ylang, 5ml

Vaj Ylang Ylang, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €10,90 €8,72 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Vaj ekzotik dhe sensual që punon kundër depresionit. Përdoret për të trajtuar të gjitha llojet e lëkurës, në presion të lartë, frymëmarrje të përshpejtuar, palpitacione të zemrës, pagjumësi.

Vendi i origjinës: GJERMANIA