Vaj nga farat e zeza, 30ml

Vaj nga farat e zeza, 30ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €6,50 Zbritje

Vaji i pastër organik i farave të zeza vlerësohet shumë për përbërjen e tij të vlefshme dhe përdoret si një shtesë dietike.

Vaj 100% organik i farës së zezë (kim i zi) nga bujqësia organike e marrë me presim të ftohtë. Doza e rekomanduar ditore: 2 lugë çaji apo 2 herë nga 25 pika.