Vaj nga avokado, 250ml

Vaj nga avokado, 250ml

Crudolio

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Ky vaj i çmuar përftohet duke shtypur në të ftohtë pjesën e brendshme të avokados menjëherë pas vjeljes. Në këtë mënyrë ruhen të gjithë lëndët ushqyese të vlefshme dhe vitamina E që përmban natyrshëm avokado.

Vaji i avokados është rezistent ndaj temperaturave të larta, prandaj është ideal për pjekje, skuqje dhe pjata wok. Për shkak të shijes së tij të butë, shkon shumë me sallata dhe salca të ndryshme.

Dashamirët e kozmetikës natyrale duhet ta përdorin atë për t'u kujdesur për flokët e thatë dhe të dëmtuar.