Vaj aguliçe mbrëmje, 30ml

Vaj aguliçe mbrëmje, 30ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €9,00 Zbritje

Vaj i pastër organik aguliçe mbrëmje, i përdorur si një shtesë dietike.

Ky vaj është një mjet unik që ndihmon në rikthimin e çrregullimeve hormonale tek gratë, të cilat lidhen me faktin se niveli i hormoneve seksuale (ose steroide) nganjëherë zvogëlohet. Nëse brenda disa muajve merrni rregullisht vajin e aguliçe të mbrëmjes (aguliçe) brenda, ajo do të ndihmojë në rritjen e sintezës së hormoneve (progesteron dhe estrogjen). Ai kontribuon në restaurimin e çrregullimeve që janë hormonale në natyrë. Vaj ndihmon me dobësi seksuale, frigiditet, infertilitet, parregullsi menstruale, menopauzë dhe gjithashtu me PMS dhe të tjerë.