Kanellë e Cejlonit, 150g

Kanellë e Cejlonit, 150g

Orgona Superfood

Çmimi i zakonshëm €9,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Kanellë e Cejlonit (Sri Lankës) kanellë organike është natyrisht e pasur me kalcium, hekur, magnez dhe bakër dhe është një burim natyral i kaliumit, magnezit dhe zinkut. Do të shtojë më shumë në pije, ëmbëlsira ose drithëra në mëngjes aromën e saj të plotë dhe të parezistueshme!

Vendi i origjinës: INDIA