Kakao pluhur, 200g

Kakao pluhur, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €5,40 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Pluhur organik i një kulivari të vlefshëm, kakao Crilollo, i cili është i pasur me magnez, hekur, zink, kalium, mangan, bakër dhe fosfor.