Bari i elbit, 100g

Bari i elbit, 100g

Orgona Superfood

Çmimi i zakonshëm €6,50 Zbritje

Bari i elbit është i njohur gjithnjë e më shumë për efektin e tij të dobishëm në një numër funksionesh trupore. Êshtë i pasur me vitaminë A dhe vitaminë E: Vitamina A kontribuon në metabolizmin normal të hekurit, kontribuon në mirëmbajtjen e shikimit normal dhe kontribuon në funksionimin normal të imunitetit. Vitamina E kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidues i cili ruan të gjitha lëndët ushqyese të vlefshme dhe kontribuon në mirëmbajtjen e lëkurës normale.

Ky produkt nuk përmban shtesa dhe aditivë artificialë dhe gjithashtu është i përshtatshëm për vegjetarianët.