Ashwagandha, 150g
Ashwagandha, 150g
Ashwagandha, 150g

Ashwagandha, 150g

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €9,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Pluhur, shtesa ushqimore e njohur si "ginseng indian", është një nga bimët më të rëndësishme ayurvedic. Përdoret për lehtësimin e simptomave të ndryshme për shkak të vetive adaptogjene. Doza e rekomanduar ditore: 1 lugë çaji (3g) përzijeni 2 dl çaj, lëng frutash ose kos dhe pijeni.

Vendi i origjinës: INDIA