Uthull shege, 500ml

Uthull shege, 500ml

Crudolio

Çmimi i zakonshëm €7,90 Zbritje

Shega është një frut i mrekullueshëm që ofron shumë ushqyes dhe vlera për të gjithë dashamirësit e saj. Ajo konsiderohet thelbësore për një ushqim të shëndetshëm dhe është pjesë e recetave të ndryshme në mbarë botën.

Kjo uthull me ngjyrë të kuqe të ndezur karakterizohet nga ëmbëlsia frutore e ndërthurur me aciditetin e mprehtë, që së bashku shpalosin vlerat e mëposhtme:

- Ndihmon në sistemin tretës

- Përmirëson performancën e trupit

- Ndikon në përthithjen e kalciumit

- Ndihmon në problemet me kolesterol dhe tension të gjakut

- Ndihmon në kujtesë dhe luhatjet e humorit

- Zhbllokon arteriet