Uthull orizi, 250ml

Uthull orizi, 250ml

Okinawa

Çmimi i zakonshëm €0,00 €5,00 Zbritje

Uthull orizi është bërë nga orizi kafe në mënyrën tradicionale me një procesi i thartimit shumë muajsh. Për shkak të procesit të kujdesshëm dhe të zgjatur, krijohet një shije e pazëvendësueshme pak e thartë. Niveli i acideve organike dhe aminoacideve në uthullën e orizit është shumë më i lartë se në llojet e tjera të uthullave frutore ose industriale. Êshtë e mirë për sallatat, salcat dhe thartjen e perimeve. Mund t’i shtohet supave dhe kur gatuajmë alga deti.