Umeboshi, 250ml

Umeboshi, 250ml

Okinawa

Çmimi i zakonshëm €3,50 Zbritje

Umeboshi është një lloj frutash që piqet në qershor dhe është me origjinë nga Azija. Përdoret në mjekësinë orientale për më shumë se 2000 vjet. Të vjlura ekskluzivisht me dorë dhe të fermentuara natyrshëm. Salcë e shkëlqyeshme për sallatat.