Tahini me kripë, 330g
Tahini me kripë, 330g
Tahini me kripë, 330g

Tahini me kripë, 330g

Monki

Çmimi i zakonshëm €6,50 Zbritje

Farat dhe arrat janë një burim kryesor i yndyrnave bimore në një dietë vegjetariane. Është e rëndësishme të theksohet se në një dietë vegjetariane, dhe veçanërisht vegane, përhapen farëra dhe arra. Arrat, bajamet, lajthitë, gështenjat dhe kikirikët janë arrat më të zakonshme, dhe farat janë luledielli, lulëkuqja, farat e kungullit dhe susami. Të gjitha farat dhe arrat përdoren për të bërë përhapje shumë të shijshme dhe shtohen në qullët e ëmbël, ëmbëlsirat, shtresat dhe kremrat ose përdoren si shpërndarje. Përhapjet "Monki" konsiderohen të jenë të cilësisë më të lartë sepse ato janë bërë nga përbërës të rritur me metoda biologjike, kështu që ato nuk përmbajnë gjurmë të pesticideve ose plehrave kimikë.