Lëng nga aronia, 700ml
Lëng nga aronia, 700ml

Lëng nga aronia, 700ml

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €7,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Lëng aroniash, i përgatitur me shtypjen e ftohtë të kokrrave të aronisë. Përmban vetëm fruta dhe ujë natyral nga frutat, duke ruajtur përbërës të vlefshëm ushqyes nga fruti.