Pasta integrale Penne, 500g
Pasta integrale Penne, 500g

Pasta integrale Penne, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,80 Zbritje

Makarona unike me një aromë të veçantë dhe të plotë. Prodhuar nga kultivuesit e grurit organikë të nxjerrë pa përdorimin e pesticideve dhe aditivëve. Janeë ideale për shumë salca të ftohta dhe të ngrohta. Gatimi: 10-12 minuta.