Pasta integrale linguine, 500g

Pasta integrale linguine, 500g

La Bio Idea

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Kjo pastë është bërë nga gruri integral me cilësi të lartë siciliane. Tharja bëhet në mënyrën tradicionale në një temperaturë të ulët midis 50 dhe 65 gradë, vetëm për të ruajtur aromat dhe lëndët ushqyese. Kjo pastë është një bazë ideale për salca dhe erëza të ndryshme.