Miell pa gluten, nga shumë lloje të drithërave, 800g

Miell pa gluten, nga shumë lloje të drithërave, 800g

BAUCK HOF

Çmimi i zakonshëm €6,50 Zbritje

Ky miell pa gluten është bërë nga drithëra nga bujqësia organike e kontrolluar dhe përmban niseshte misri, miell orizi, miell integral nga meli dhe miell nga orizi integral. Êshtë ideale për përgatitjen e llojeve të ndryshme të brumit: për ëmbëlsira, biskota ose pite.