Miell nga orizi, 400g
Miell nga orizi, 400g

Miell nga orizi, 400g

Bio Free

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Miell nga orizi pa gluten është përdorur për trashje, për krijim të makarona dietike, si një shtesë ushqimore për bebe dhe fëmijë dhe si një bazë për pudinga të ndryshme.