Kinoa trengjyrëshe Bio, 300g

Kinoa trengjyrëshe Bio, 300g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €3,70 Zbritje

Kinoa bën pjesë në kategorinë e farërave, por karakterizohet si një pseudodrithëra, pasi shfaq ngjashmëri në lëndë ushqyese me kategorinë e drithërave. Ai ka zënë një vend të veçantë në dietën tonë, pasi nga shumëkush karakterizohet si një super-ushqim.

Kinoa është një kokërr ushqyese që përmban karbohidrate dhe proteina. Ato janë të pasura me fibra bimore, të cilat ndihmojnë në funksionimin e sistemit tonë gastrointestinal. Përveç kësaj, ai përmban një shumëllojshmëri të vitaminave, mineraleve dhe elementëve gjurmë. Më konkretisht, është një burim i rëndësishëm bimor i hekurit, magnezit, zinkut, fosforit dhe manganit.