Çokollatë kakao 85%, 20g
Çokollatë kakao 85%, 20g

Çokollatë kakao 85%, 20g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €0,80 Zbritje

Çokollata e bërë nga 85% e kakaos, i përket çokollatave me shije të hidhura dhe ne e dimë se ato ushqime janë për trurin. Është ideale për studentët dhe ata që kanë punë të rënda mendore! Çokollata përmban të paktën 70% të substancës totale të fibrave kakao.

  • Nuk përmban gluten
  • Organik
  • Paketimi mund të riciklohet
  • I përshtatshëm për veganët