Çokollatë e errët 70% kakao, trëndafil, 70g
Çokollatë e errët 70% kakao, trëndafil, 70g

Çokollatë e errët 70% kakao, trëndafil, 70g

Benjamissimo

Çmimi i zakonshëm €3,70 Zbritje

Çokollata e bërë nga 70% e kakaos dhe me përbërje të trëndafilit. I përket çokollatave me shije të hidhura dhe ne e dimë se ato ushqime janë për trurin. Është ideale për studentët dhe ata që kanë punë të rënda mendore! Çokollata përmban të paktën 70% të substancës totale të fibrave kakao.

  • Nuk përmban gluten
  • Organik
  • Paketimi mund të riciklohet
  • I përshtatshëm për veganët