Vaj nga avokado, 100ml

Vaj nga avokado, 100ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €12,50 Zbritje

Vaji i avokados Physalis bio është një vaj shumë i pasur me një ngjyrë jeshile karakteristike që nxirret nga i gjithë fruti i avokados. Ky vaj lehtësisht i përdorshëm përmban një përqendrim të lartë të acidit të rrallë palmitoleik dhe absorbohet shkëlqyeshëm nga lëkura. Për shkak të vetive të tij shumë ushqyese, mbrojtëse dhe hidratuese, vaji është veçanërisht i përshtatshëm për lëkurë të thatë, të ndjeshme (kruarje) dhe të maturuar. Vaji i avokados është gjithashtu ideal si një maskë ushqyese për flokët e thatë. Ushqyes - mbrojtës - shumë hidratues Lëkurë e thatë, e ndjeshme dhe delikate.

Mund të përdoret si vaj për masazh ose trajtimi për trupin dhe fytyrën.
Mund të përdoret i pastër ose me vajra të tjerë esencialë të Physalis.