Serum i natёs, 20ml
Serum i natёs, 20ml

Serum i natёs, 20ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €26,50 Zbritje

Kujdesi i natës pa vaj nga Dr. Hauschka lejon lëkurën të marrë frymë lirshëm ndërsa mbështet proceset e saj natyrore të rinovimit. Serumi i natës është kujdes thelbësor për lëkurën gjatë natës që gjallëron dhe ndihmon lëkurën të rizbulojë ekuilibrin e saj natyror. Rezultati është një pamje e freskët dhe e shndritshme deri në mëngjes.
Formulimi: Formulimi mrekullisht aromatik me hidrosol të frutave të mollëve dhe ekstrakt të luleve të mollëve mbështet ritmet natyrore të lëkurës dhe punën thelbësore gjatë natës. Tone të ekstraktit të lajthisë.
Gjendja e lëkurës: Për të gjitha gjendjet e lëkurës.