Maskë pastruese nga argjila, 90g
Maskë pastruese nga argjila, 90g

Maskë pastruese nga argjila, 90g

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €26,90 Zbritje

Maska Pastruese nga Argjila pastron thellësisht, gjallëron dhe sqaron të gjitha gjendjet e lëkurës dhe ndihmon në mënyrë efektive në minimizimin e shfaqjes së njollave dhe poreve të zgjeruara. Përdorimi i rregullt inkurajon shtresimin natyral, të butë ndërsa qetëson lëkurën për një pamje të shëndetshme dhe të ekuilibruar.
Formulimi: Argjila Loess me nasturtium dhe lajthia lidhet në mënyrë aktive dhe lëshon grimcat e papastërtisë, duke i ngritur dhe tërhequr ato nga lëkura. Pikat e zeza zbuten, lëkura qetësohet dhe pamja e skuqjes dhe njollave zvogëlohet.
Gjendja e lëkurës: Për të gjitha gjendjet e lëkurës. Veçanërisht e dobishme për lëkurën me njolla.