Krem pudër e lëngët 02 bajame, 30ml

Krem pudër e lëngët 02 bajame, 30ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €25,00 Zbritje

Veçantia e tipareve të fytyrës është veçanërisht e dukshme kur çehrja është e barabartë. Krem pudra intensivisht ushqyes bazohet në përbërës natyralë cilësorë, kështu që lëkura e toleron jashtëzakonisht mirë. Esencat e shegës, makadamia dhe vaji i kokosit ruajnë lagështinë e lëkurës dhe sigurojnë mbrojtje. Nuk e mbulon lëkurën, por i barazon defektet.

Aplikimi: rregulloni teknikën e aplikimit në efektin e dëshiruar - gishtat për efekt natyral, një sfungjer për efekt normal ose një furçë për mbulim të synuar.