Krem ditor Melissa, 30ml
Krem ditor Melissa, 30ml

Krem ditor Melissa, 30ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €24,00 Zbritje

Kremi ditor nga melissa kujdeset në mënyrë efektive për lëkurën e kombinuar. Zonat vajore qetësohen, pjesët e thata hidratohen, pamja e skuqjes zvogëlohet dhe shkëlqimi kontrollohet për një fytyrë të ekuilibruar dhe rrezatuese.
Formulimi: Ekstraktet e melissa, margarita, anthyllis, lajthia dhe karrota qetësojnë, duke punuar për të balancuar vajin natyror të lëkurës dhe përmbajtjen e ujit. Amidoni i tapiokës siguron një pamje mat.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë të kombinuar.