Xhel për dush me aloe vera, 500ml

Xhel për dush me aloe vera, 500ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €11,50 Zbritje

Është e rëndësishme se cilat produkte i përdorni në kujdesin për trupin, prandaj sigurohuni që të provoni xhel dushi Urtekram me aloe vera dhe vaj të ëmbël portokalli. Formula e pasur ushqyese me një përmbajtje të lartë të aloe vera dhe një aromë të mrekullueshme agrumesh krijon flluska të buta për t’i dhënë lëkurës gjithë kujdesin e nevojshëm dhe hidratimin e nevojshëm.

Është veçanërisht e vlefshme kur lëkura ka nevojë për rigjenerim shtesë për shkak të tharjes ose ekspozimit të tepërt të diellit. Është e pasur me vitaminë E dhe glicerinë dhe është e përshtatshme për kujdesin e të gjithë familjes. Nuk përmban paraben dhe ruajtës të tjerë sintetikë.