Vaji eterik Eukaliptus globulus (cineol 85%), 5ml

Vaji eterik Eukaliptus globulus (cineol 85%), 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €5,90 Zbritje

Eucalyptus globulus ka një efekt stimulues, freskues, pastrues; insekticid, baktericid, antiviral dhe parasiticid. Promovon shërimin e plagëve, fshikëzave, djegieve; qetëson dhimbjet e muskujve, stimulon qarkullimin; lehtëson parehati me infeksionet e frymëmarrjes dhe astmën.