Vaj eterik Ylang Ylang, 5ml

Vaj eterik Ylang Ylang, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €0,00 €10,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Vaj ekzotik dhe sensual që punon kundër depresionit. Përdoret për të trajtuar të gjitha llojet e lëkurës, në presion të lartë, frymëmarrje të përshpejtuar, palpitacione të zemrës, pagjumësi.

Vendi i origjinës: GJERMANIA