Vaj kokosi pa aromë, 300g
Vaj kokosi pa aromë, 300g

Vaj kokosi pa aromë, 300g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €6,00 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Vaj i kokosit pa aromë, Ideal për fërgim dhe pjekje sepse është tepër termostabil kështu që nuk ka rrezik për krijimin e radikaleve të lira dhe lirimin e përbërësve të tjerë të dëmshëm. Ngrohja e ekspozuar mbi 25 ° C kthehet në gjendje të lëngët. Është gjithashtu një zëvendësues ideal për gjalpë ose si një shtesë për ushqimet e ëmbla.