Vaj eterik nga rozmarina cineol, 5ml

Vaj eterik nga rozmarina cineol, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €9,90 Zbritje

Vaji esencial i rozmarinës i kineotipit cineole është një ekspektorant i fortë, lehtëson kollitjen. Përdoret me anë të inhalimit ose për trajtim të lëkurës, në një përzierje me vajra të tjerë esencial me veprim të ngjashëm.
Ka një efekt të shkëlqyeshëm kundër baktereve dhe kërpudhave patogjene.
Stimulon mirë qarkullimin dhe përdoret për të përmirësuar qarkullimin si dhe kundër celulitit.