Vaj eterik nga menta, 5ml

Vaj eterik nga menta, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €6,50 Zbritje

Vaji eterik i nenexhikut është i domosdoshëm në farmacinë e shtëpisë tuaj. Ky vaj freskues ka një efekt rigjenerues dhe njëkohësisht stimulon gjatë ushtrimeve mendore dhe fizike. Hulumtimet tregojnë se mund të përdoret për të trajtuar lëkurën problematike, për dhimbje koke dhe për relaksim në situata stresuese. Një aplikim popullor i këtij vaji është në dimër gjatë ftohjes. Thjesht shtoni disa pika në vajin tuaj esencial të preferuar dhe masazhoni. Do të jetë veçanërisht e mirë nëse shtoni disa pika nenexhiku në banjë.