Vaj bazik argani, 30ml

Vaj bazik argani, 30ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €13,50 Zbritje

E njohur edhe si "ari i lëngët", është një nga vajrat më të rëndësishme kundër plakjes. Ky vaj i pasur dhe i çmuar parandalon plakjen e parakohshme të lëkurës dhe mbron lëkurën nga ndikimet e jashtme. Natyrisht i pasur me vitaminë E është një antioksidant i fuqishëm. Rezultatet më të mira arrihen kur aplikohen në lëkurë të lagur.

 

 

Vendi i origjinës: GJERMANIA