Toner i fytyrёs, 100ml
Toner i fytyrёs, 100ml

Toner i fytyrёs, 100ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €25,00 Zbritje

Toneri i fytyrës mbështet proceset natyrore të pastrimit dhe rigjallërimit të lëkurës, duke minimizuar shfaqjen e poreve, duke ekuilibruar lagështinë dhe përmbajtjen e vajit dhe duke e lënë lëkurën të duket e shëndetshme, e tonifikuar dhe rrezatuese.
Formulimi: Ekstrakti i Anthyllis ndihmon lëkurën të mbetet e ekuilibruar dhe e shëndetshme. Ekstrakti i lajthisë mbështet tonin dhe elasticitetin, duke rafinuar poret.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë normale, të thatë, të pjekur dhe të ndjeshme