Set për lëkurë të ndjeshme, 1 cop

Set për lëkurë të ndjeshme, 1 cop

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Set provues Dr. Hauschka sjell tre klasikë që mbulojnë tre Dr. Hauschka hapat e kujdesit ditor: pastrimi, krem ​​dite, hidratim. Ato janë ideale për njohjen me përgatitjet dhe ritualet e kujdesit me Dr. Hauschka, por edhe si një dhuratë e përshtatshme ose një set praktik udhëtimi.

Seti provues Dr. Hauschka për lëkurë të thatë përmban:

Qumësht qetësues i fytyrës 10ml
Tonik për fytyrën 10 ml
Krem trëndafili i lehte 5 ml.
Është i menduar për lëkurë të ndjeshme, e cila shtrëngohet dhe është e prirur për skuqje.