Pastë për dhëmbë me eukaliptus, 75ml

Pastë për dhëmbë me eukaliptus, 75ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Pastat e dhëmbëve Urtekram pastrojnë dhe ushqejnë në mënyrë efektive dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve. Ato përmbajnë shkumës që pastron në mënyrë efektive dhe një rrëshirë aromatik që ka veti antiseptike. Ato përmbajnë një pjesë të madhe të aloe vera e cila mbron mishrat e dhëmbëve dhe u siguron atyre një kujdes shtesë. Ato nuk përmbajnë fluor.