Krem ditor me ngjyrë, 30ml
Krem ditor me ngjyrë, 30ml

Krem ditor me ngjyrë, 30ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €27,90 Zbritje

Kremi diton me ngjyrë hidraton shumë lëkurën dhe i jep asaj një shkëlqim të hollë dhe natyral. Ky krem balancon nivelin e vajit dhe lagështisë së lëkurës ndërsa mbështet funksionet e saj natyrale hidratuese. Përzihet në mënyrë harmonike me tonin tuaj natyral të lëkurës për një pamje të barabartë, ndërsa aroma e lehtë e luleve qetëson shqisat.
Formulimi: Vajrat ushqyes të avokados dhe bajames me dyllë mbrojtës trëndafili, dyllë blete dhe fara ftoni ekuilibrojnë lëkurën dhe ndihmojnë në parandalimin e tharjes. Trëndafili, ftoni dhe kantarjoni nxjerrin tonin dhe mbështesin elasticitetin. Ekstrakti ushqyes me ujë trëndafili dhe antillis kanë një efekt balancues, harmonizues.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë normale, të thatë, të ndjeshme, të skuqur dhe të pjekur.