Vaj eterik Eukaliptus citriodora, 5ml

Vaj eterik Eukaliptus citriodora, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €6,20 Zbritje

LIMON EUCALYPTUS, Corymbia citriodora, forcon, aktivizon, stimulon. Ka efekte antivirale, antibakteriale, fungicide dhe insekticide. Përdoret për astmë dhe infeksione të frymëmarrjes. Mund të përdoret edhe me fëmijë më të vegjël.