Fara të lulediellit Bio, 500g

Fara të lulediellit Bio, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €3,40 Zbritje

Në kategorinë e arrave, ndër produktet më ushqyese dhe të shëndetshme janë farat e lulediellit. Kjo është për shkak të përmbajtjes së tyre të lartë të acideve yndyrore të pangopura.

Rreth 70% e yndyrës totale të tyre është e poliunsaturuar, 20% mono e pangopur dhe vetëm 10% është e ngopur. Acidet yndyrore të pangopura janë të dobishme për trupin e njeriut dhe konsiderohen thelbësore për ushqimin e duhur.

Janë të pasura me proteina dhe fibra. Një grusht fara luledielli siguron 85 kalori (kcal).