Fara të lirit, 200g
Fara të lirit, 200g

Fara të lirit, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,70 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Me shije të butë arrore. Kultivuar në mënyrë organike pa pesticide, pa aditivë dhe me freski të ruajtura. Këto fara janë jashtëzakonisht të pasura në përbërje dhe njihen si farat më të përsosura.