Fara liri i artë Bio, 500g

Fara liri i artë Bio, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €4,40 Zbritje

Fara e lirit e artë është zgjedhja më e mirë për dietën tuaj. Ata kanë një aromë delikate arrë, pak prej dheu dhe janë një superushqim i lirë që çdokush mund ta përfshijë në dietën e tij. Disponohet i plotë ose - për përthithje më të lehtë - i thyer, i bluar ose si vaj liri. Nga pikëpamja ushqimore, është e ngjashme me farën e lirit kafe. Farat e lirit të artë përmbajnë acide yndyrore esenciale, duke përfshirë acidet yndyrore omega-3 dhe omega-6. Vaji i farave të lirit në veçanti përmban acide yndyrore omega-3 ALA.

Përdorni 1-2 lugë gjelle në ditë edhe pse nuk ka rekomandime specifike për marrjen e farave të lirit.