Kopër, 15g

Kopër, 15g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Gjethe kopër e thatë nga kultivimi i kontrolluar organk, me aromë superiore. Certifikata bio garanton që kjo erëz nuk është trajtuar me pesticide dhe nuk është plehëruar me plehra minerale gjatë kultivimit në fushë dhe në përgatitje të fazës së magazinimit nuk është e ekspozuar ndaj temperaturave të larta dhe rrezatimit jonizues. Është i përshtatshëm për erëzimin e shumë llojeve të pjatave, i cili pasurohet me shijen e tij.