Kardamom farë, 50g
Kardamom farë, 50g

Kardamom farë, 50g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €5,10 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Kardamom i tokës nga bujqësia organike me aromë superior. Është erëz është e shkëlqyeshme për ushqime të ëmbla dhe të kripura. Përdoret për ushqime dhe pije. Përshtatet me erëza tjera.

Vendi i origjinës: GJERMANIA