Stevia në tableta, 150tbl

Stevia në tableta, 150tbl

SteSweet

Çmimi i zakonshëm €4,20 Zbritje

  • Ëmbëlsues SteSweet në tableta të vogla.
  • Shpërndarësi praktik dhe lehtësia e përdorimit lejojnë ëmbëlsimin e lehtë të pijeve.
  • Paketim prej 150 copë në një shpërndarës.

Stevia është një bimë vendase në Amerikën e Jugut, ku është përdorur si një ëmbëlsues natyral për 1500 vjet. Një tabletë zëvendëson një lugë çaji sheqer. Mbajeni të thatë në temperaturën e dhomës. I përshtatshëm për diabetikët. Konsumimi i tepërt mund të ketë një efekt laksativ.