Shurup nga Agava, 325ml
Shurup nga Agava, 325ml

Shurup nga Agava, 325ml

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €0,00 €5,70 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Ëmbëlzues natyral, zëvendësues i shkëlqyer për sheqer dhe ëmbëlsues artificial. Pa shtimin e sheqerit, përmban sheqerna natyrale.