Ëmbëlsues nga elbi, 450g
Ëmbëlsues nga elbi, 450g

Ëmbëlsues nga elbi, 450g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €0,00 €4,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Ëmbëlsuesi i elbit ka aromë dhe shije të pasur, ngjyrë të errët dhe të dendur. I shkëlqyer për të bërë ëmbëlsira apo pudingje. Si një ëmbëlsues natyral, është një zëvendësim i shkëlqyeshëm i sheqerit dhe ëmbëlsuesve artificial.

Vendi i origjinës: BELGJIKA