Oriz integral, 1kg
Oriz integral, 1kg

Oriz integral, 1kg

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Nga kokrra e plotë dhe ekologjike e orizit, i kultivuar pa pesticide dhe aditivë. Me shije freskuese neutrale, të shkëlqyera në kombinim me kornfleksa të drithërave të ndryshme.

E përshtatshme për bebe nga mosha 6+ muajsh.